Home

Neurologische, Spierziekten en overige aandoeningen

Bij Fysiotherapie De Bundeling begrijpen we dat kinderen met complexe aandoeningen, maar zeker ook hun familie unieke uitdagingen en behoeften hebben. Ons team van toegewijde, specialistische en ervaren kinderfysiotherapeuten staat klaar om uw kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, dagelijks functioneren en participatie in het maatschappelijk leven. 

Daarnaast spelen wij een belangrijke rol in het vroegtijdig signaleren van eventuele afwijkingen/bijzonderheden. Door de jarenlange ervaring met kinderen in onze praktijk en de positieve ervaringen van onze verwijzers (artsen uit de regio), wordt er door deze verwijzers veelal gebruikt gemaakt van onze expertise. Wij hebben de lat op dit gebied dan ook zeer hoog liggen en zijn constant in ontwikkeling om dit ook zo te houden. 

We hebben namelijk een breed gespecialiseerd team kinderfysiotherapeuten, waarbinnen ieder weer hun eigen specialisme. Daarnaast hebben we ook therapeuten welke gespecialiseerd in o.a. neurologische pathologieën bij volwassenen. Het is namelijk ook belangrijk, wanneer je een kind behandeld, te weten hoe dit in de volwassen leeftijd uitziet. Daarnaast is het fijn, dat therapie binnen de praktijk kan blijven worden voortgezet met alle kennis en geschiedenis in huis. 


Onze Specialisatie in de Behandeling

Bij Fysiotherapie De Bundeling begrijpen we dat geen kind, ondanks hun aandoening, hetzelfde is. Daarom bieden we persoonlijke behandelingsbenaderingen om de specifieke behoeften van uw kind aan te pakken. Onze deskundige (kinder) fysiotherapeuten zijn getraind in verschillende therapieën en interventies om de motorische vaardigheden van uw kind te verbeteren, de cognitieve ontwikkeling te ondersteunen, spraak- en communicatievaardigheden te bevorderen, en zelfs daarbij gedragsmanagement aan te bieden.