Home

Samenwerkingen

Xonar (Heerlen, Maastricht & Limbricht)

Xonar (Heerlen, Maastricht & Limbricht)

Al jaren hebben wij een prachtige samenwerking met alle locaties in Zuid-Limburg van Xonar en verzorgen wij op al deze locaties de kinderfysiotherapie.

Zuyderland

Zuyderland

Binnen Zuyderland maken wij deel uit van het Plexusbrachialisteam zie plexus brachialis)

Daarnaast maken wij ook deel uit van het premature nazorg bureau parkstad (samenwerkingen met JGZ / Zuyderland en Parkstadgemeenten). 

Adelante Valkenburg (o.a. Contigo & Raesdonck)

Adelante Valkenburg (o.a. Contigo & Raesdonck)

Wij verzorgen o.a. de therapie binnen de baby en peutergroep van Contigo en Woongroep Raesdonck (4-18 jaar) op locatie Houthem, Valkenburg. Daarnaast vindt er geregeld overleg plaatst om kennis en kunde met elkaar uit te wisselen zodat er een juiste wisselwerking van therapie in de eerste lijn en op locatie verwezenlijkt wordt (tussen Thuis, school/opvang en professionals), dit blijkt al jaren als zeer effectief en kwaliteit bevorderend.

De Griffel SBO Heerlen (Intern op school & locatie Fitkids)

De Griffel SBO Heerlen (Intern op school & locatie Fitkids)

SBO de Griffel is al jaren een officiële behandellocatie van ons. Hierbinnen verzorgen wij de therapie wat resulteert in een optimale samenwerking met andere instanties, de school zelf en natuurlijk de ouders. Zo wordt samen naar de beste zorg voor het kind gekeken. Daarnaast geven wij ook onze Fikids groepslessen in de gymzaal van de Griffel.

Zorgverzekeringen

WIJ HEBBEN EEN CONTRACT MET ALLE GROTE ZORGVERZEKERINGEN. 

Informeer bij twijfel altijd even bij onze secretaresse.

Fysiotherapie Molenberg

Fysiotherapie Molenberg

Met Fysiotherapie Molenberg bestaat al een lange en mooie samenwerking. Wij zitten samen met hen in Medipoint Molenberg aan de Voskuilenweg 129f (zie locaties)waarmee wij in de regio Heerlen de Kinderfysiotherapie verzorgen en zij de volwassen therapie, zo kunnen zowel ouder als kind daar terecht en maken wij gebruik van elkaars specialisme.

Zij centrum Heerlen (Heksenberg)

Zij centrum Heerlen (Heksenberg)

Een officiële behandel locatie van ons, aan de Hei Grindelweg 82, 6414 BT te Heerlen.
 ZIJ Vrouwenzorg is het eerste medisch en maatschappelijke vrouwencentrum van Limburg. Hier zitten meerdere instanties, wat multidisciplinair en zorgvuldig samenwerken versterkt.

Prelogopedie Ploumen

Prelogopedie Ploumen

Met Jenne hebben we een goede samenwerking omdat zij specialist is in baby’s en jonge kinderen met eet-, drink- en slikproblematiek en beginnende communicatie.

Overige samenwerkingen

Wij hebben verder goede samenwerkingen met Fysiotherapie Eurlings (zie locaties).

Ook hebben wij goede samenwerkingen met logopedisten van MediaLuna, Podotherapie Hermans, Ergotherapie de mijnstreek en Kinderergotherapie Zuid en tot slot werken we nauw samen met Kentalis, Lionarons, Radar en Buurtzorg Brunssum.

Hierover later meer informatie!